INFORMATIE


Foto

Het bedrijf  |  De website  |  Adresgegevens

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag, 9:00 - 17:00 uur


MARTINIC Computers is een jong en dynamisch computerbedrijf, dat zich voornamelijk op het gebied van hardware, maar ook op het gebied van software en internet begeeft.

Systemen op maat Wij voeren onder de naam MARTINIC een lijn computers, die wij zelf met onderdelen van hoge kwaliteit in elkaar zetten. Hierdoor kunnen wij systemen op maat leveren, of het nu op huis-tuin-en-keuken of professioneel gebruik gaat.

Wij leveren tevens allerhande accessoires, randapparatuur en losse onderdelen, die wij desgewenst inbouwen, aansluiten en installeren.

Netwerken Naast systemen voor persoonlijk gebruik leveren wij ook volledige netwerken. Een netwerk bestaat uit een server, een computer uitgerust met Windows NT, 2000 of 2003, in combinatie met een aantal werkplekken. Een werkplek is een standaard computer, uitgerust met Windows 98, 2002 of XP en een netwerkkaart.

Ook kunnen wij uw huidige computersystemen uitbreiden of ombouwen naar een netwerk. Als u meer informatie over onze netwerksystemen wenst, aarzel dan contact met ons op te nemen.

Reparaties en onderhoud U bent voor reparaties en voor het oplossen van problemen met hardware of software bij ons aan het goede adres.

Op de systemen en de onderdelen zit standaard 12 maanden omruilgarantie. Mocht er dus onverhoopt iets aan uw systeem mankeren, dan komt u niet onnodig lang zonder te zitten.

Internet Wij kunnen de presentatie van uw bedrijf of instelling op internet verzorgen. Ook als u alleen toegang tot internet wilt, om gebruik te kunnen maken van e-mail en het World Wide Web, dan kunt u bij ons terecht. Door onze samenwerking met internet-provider Planet Internet, kunnen wij u binnen afzienbare tijd aanmelden.

Klik hier om terug te keren naar de vorige pagina.

Ga naar het begin van de pagina © MARTINIC Computers 2004